Системи за видеонаблюдение и видеоохрана. Цени, монтаж, сервиз, CCTV Системи за видеонаблюдение и видеоохрана. Цени, монтаж, сервиз, CCTV Търговски софтуер и хардуер за магазини и заведения - каси, касови апарати, счетоводство, склад, заплати и др. Бърза помощ за вашия компютър - инсталация, преинсталация, закупуване и поддържка на софтуер, сервиз, консултации Онлайн магазин Туй-онуй Домофони и входни домофонни системи и уредби - сервиз и поддръжка Ирзработка на фирмени уеб сайтове - креативен уеб дизайн и програмиране, SEO - оптимизация за Google, поддръжка и консултации Научете повече...
Начало Оферти Контакти

office@blucomp.eu | 0878 50 72 71, 02 828 5221 | карта на сайта

IP КАМЕРИIP КАМЕРИ

от 100 лв.

Описание
Изграждане на система за видеонаблюдение състояща се от безжични IP камери със вграден WEB сървър и възможност за предаване на сигнал чрез LAN или Wireless мрежи.
Характеристики
Всички IP камери представляват две устройства в едно : стандартна камера за видеонаблюдение и стрийминг сървър който преобразува видеосигнала във формат за пренос по IP мрежи. Именно това е причината цената на качествените IP камери да е значително по-висока от тази на аналоговите им еквиваленти.